KARS / AKYAKA - Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü dolayısıyla Türkçe öğretmenlerimiz Mehmet Ekdi ve Şifanur Küçükbahadır'ın hazırlamış oldukları program öğrencilerimiz tarafından başarıyla sunuldu.

Şbt

Okul sporları kapsamında Karsta düzenlenen bilek güreşi yarışmalarında okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa ASLAN'ın çalıştırdığı kız ve erkek takımlarımız:

Kızlarda : Gizem Güngör 65 kiloda sağ kol 1. Sol kol 1.

Yıldız Çiçek 50 kiloda sağ kol 1. Sol kol 1.

Eda Özbek 45kiloda sağ kol 1. Sol kol 1.

Elanur Durak 40 kiloda sol kol 1. Sağ kol 2.

Yaren gül Alagöz 45 kiloda sağ ve sol kol 3.

Erkeklerde:Yusuf Bitiktaş 40 kg sağ kol 1.

Elşah Karabağ 40 kg sol kol 1.

Hüseyin Can Gündüz 40 kg sağ kol 3.

Metehan Yılmaz 70+ kg sağ ve sol kol 3.

Tolga Çelik 70 kg 3. olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Şbt

BİLİŞİM SINIFIMIZIN PARKE VE BOYA İŞLERİNİ YAPARAK , SINIFIMIZA ZEKA OYUNLARI İÇİN MASA SANDALYE VE OYUNLAR KOYDUK.

Ock

KARNESİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ YARIYIL TATİLİNE GİRDİ.

Ock

OKULUMUZ , OKUL SPORLARI KAPSAMINDA KARS'TA DÜZENLENEN YILDIZ ERKEK VE YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASINDA ERKEKLERDE 2. KIZLARDA 4. OLUP KUPA KAZANMIŞTIR.

Ara

12-18 ARALIK YERLİ MALI HAFTASINDA OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERE YERLİ MALININ ÖNEMİ ANLATILDI.ÖĞRENCİLERİMİZ EVLERİNDE HAZIRLANAN MALZEMELERİ OKULDA ARKADAŞLARI İLE PAYLAŞARAK KUTLADI.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Mehmet EKDİ'nin hazırlamış olduğu program Türkçe Öğretmenimiz Şifanur KÜÇÜKBAHADIR'IN sunumuyla gerçekleştirildi.Programa katılan Sayın Kaymakamımız Kadir KILIÇ ,  program sonrası öğrencilerle sohbet edip emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederken öğrencilerle  fotoğraf çektirdi.

Ekm

AFET EĞİTİMİ KAPSAMINDA  13 EKİM 2023 TARİHİNDE YURT VE OKULDA SİVİL SAVUNMA ÖĞRETMENİMİZ TAHİR EĞER TARAFINDAN HAZIRLANAN  AFET EĞİTİMİ KONULU  BİLGİLENDİRME YAPILDIKTAN  SONRA TATBİKAT YAPILMIŞTIR. TATBİKAT 50 SANİYE SÜRMÜŞTÜR.

Ekm

Okulumuz pansiyon binası personelimiz  Erkan ŞİMŞEK okul duvarlarına sıva ve boya yaperken  , Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Tahir EĞER de öğrencilerle çeşitli resim çalışmaları yaparak   duvarları güzelleştirdi.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı pansiyon binasında yapıldı. Okul aile ilişkisi , öneri ve temenniler dile getirilirken yapılan seçimde okul aile birliği başkanlığına Cahit Kara seçildi.

Eyl

Bakanlığımızın yayınladığı yönetmelik çerçevesinde , okulumuzda sabahları ders öncesi  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tuğrul YILDIRIM'IN yönettiği egzersiz çalışmaları ile öğrencilerimiz güne başlıyor.

Haz

Kurumlar arasında yapılan voleybol turnuvasında , okulumuz bütün rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

May

Okulumuzda öğrencilerin tarıma ilgi duyması  ve  önem vermesi amacıyla uygulama bahçesi yaptık , tohumlarımızı ektik. Bu sayede kendi organik ürünlerimizi yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

May

Pansiyon müdür yardımız Kemal TEPE'nin hazırladığı okul gazetesi zengin içeriği ile kurumlar , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı.